2010. július 11., vasárnap

scar 3d

Ma esti alacsony költségvetésű horrorfilmünk az első 3D-és próbálkozások egyike volt a műfajon belül, azonban ezt a kis extra fjícsört nem számítva sajnos egy ismét egy tucat horrorral állunk szemben.

"Joan (Angela Bettis) annak idején egy nagyon gonosz sorozatgyilkos fogja volt, de sikeresen túlélte a borzalmakat, amire egy sebhely az arcán emlékezteti a mai napig. Gondtalan életet él bátyjával és unokahúgával egy kisvárosban, ahol természetesen ismét elkezdődnek a gyilkosságok és senki nem tudja ki a gyilkos."

Nem tudom milyen lehet 3d-ben, de anélkül bizony egy borzasztóan fárasztó és amatőr film a Scar, s meg sem próbál kibújni a műfaj korlátai közül - ráadásul nem csak ez az egy probléma van vele. A kép satnya, sárgás és fakó, a jelenetek pedig amellett, hogy kiszámíthatóak, még gyengén levezényeltek is. Ezen kívül rengeteg a fölösleges karakter (jócsaj barátjának a vietnámi veterán faterja, stb), ami nem lenne gond, ha az adott film slasher műfajú lenne. De nem az, ezért szerintem egy normális néző elvárja a normálisan megírt szerepeket és az ehhez párosuló párbeszédeket. Az pedig hab a tetejére, hogy a szerepelők igazi balfasz módjára cselekszenek, kb még egy Dawn-kóros is okosabban cselekedne. Rengeteg a lopás is a filmben, szintén gyengén kivitelezve - bizony itt is el kellett volna egy kis kreativitás.

Gyenge, unalmas, ötletettelen, de akinek van 3D-és cucca és nem sok horrort látott, az megpróbálkozhat vele. Bár adott kategórián belül a Végső állomás 3D jóval erősebb.

1/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése