2010. július 5., hétfő

while she was out - karácsonyi rémálom


NE bőszíts fel egy depressziós családanyát! Kim Basinger (9 és 1/2 hét, Batman) megmutatja, hogyan gyakj le egy csapat kemény (de rettentően buta) fickót egy darab fával meg két kővel!
Felteszem a kérdést - dohányosok előnyben -, ki szívott már el úgy egy cigit, hogy a film elején gyújtott rá, és a végén oltotta el? Nem egész 10 perc alatt néztem végig az amúgy 78 perces játékidőt - még Chuck Norris is megirigyelhetné... -, s úgy gondolom nem maradtam le semmiről a tekergetések miatt. Az öregedő anya harca a fiatal suhancok ellen tökéletesen langweilig, ezer hasonlót láttunk már (pl a P2 egy pozitív példa), s nem csak ezzel van probléma, hanem a karakterekkel. Konkrétan az, hogy érdektelenek, semmilyenek. Nem értem miért nem lehet normálisan megírni ezeket, és ez vonatkozik a régebben a blogomban kielemzett pocsék filmekre is.
Történet: karácsony - szar család - bevásárlás - gonosz suhancok - menekülés - gyakás - cliffhanger... igen cliffhanger, de olyan határtalan szar, hogy nekem ég a bőr a képemen. Illogikus.
A horror forgatókönyvírók már 15 éve sztrájkolnak?

1/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése