2010. október 8., péntek

mirrors 2



A gonosz tükrök visszatérnek a 2 évvel ezelőtti Mirrorsdirect-to-DVD”-re szánt folytatásában, és ezúttal is egy lelki-beteg főhős (Nick StahlTerminator 3) próbálja megállítani őket.
Egy mayflower-i tükör sajnos épségben megúszta az előző rész végén történt robbanást, és egy újonnan megnyílt üzletben állítják ki. Természetesen, ahogy az lenni szokott, ott is elkezdődnek a furcsa öngyilkosságok, a rendőrség pedig Max-et gyanúsítja.



Nos, én az első részt se szerettem túlzottan, bár a film első felében még volt némi parás hangulat, ami bejövős volt. Most, a folytatás, gyakorlatilag csontra lemásolja a Kiefer Southerland féle eseményeket, tehát ezúttal is van rokoni szál, elvesztett szerelem, családtag, gyanúsítás, trauma és persze egy meztelen nős fürdőszobai jelenet.
Stahl ugyanolyan borzalmasan semmilyen és egysíkú, mint anno a Terminator 3-ban. A másik „nagy” név talán Emmanuelle Vaugier (Smallville, House of the Dead 2), aki alig szerepel benne, de legalább jól néz ki. (Uwe Bollal spanolt régebben, szóval elég nagy az esélye arra, hogy a DVD polcok legalján végzi - most már örökre.)



A zene a szokásos ijesztgetős sablon téma. A számítógépes effektek azonban tényleg nem lettek rosszak, csak épp ez nem tudja feledtetni a szörnyen rossz történetet, a buta párbeszédeket és a ZS kategóriás jeleneteket.

Tipikus ötlettelen, az első rész „sikerét” meglovagoló folytatásban van részünk, amit csak a pénz miatt csináltak.


2/5


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése