2011. június 2., csütörtök

Sweatshop (2009)


Mai történetünkben egy elhagyott gyárban (épületben, közműben stb…) szalad egy meztelen csaj, akit üldöz egy nagydarab fószer, akinek a fején egy doboz van. Hatalmas bárdjával lesújtva szembe csap a főcím:
Sweatshop

Még egy arra kószáló rendőr is meghalt, de tök lényegtelen, szóval egy csapat drogozó, bulizó, iszogató punk(?) banda érkezik, hogy felszereljék a helyet színes lámpákkal, hogy itt majd isteni bugit fognak nyomni, bekábulva… blablabla

A poszter tetején egy rakás rózsafüzér van vagy mi, ami általában arra utal, hogy különféle fesztiválok díjazták ezerrel a produkciót, csak épp senki nem szólt, hogy itt bizony valami tényleg másról lesz szó. Miközben a lengén öltözött leánykák cumizgatták a hosszú hajú kemény fazonokat, és persze feltűnt egy kanos dagi csávó is – na ott valahol kezdtem elaludni.
Aztán megjelent a dobozfejű hústorony és letépte az egyik csaj állkapcsát… a kezével!!!
Kérem szépen, innentől kezdve beindult az igazi dara, és a töltelék karakterek egymás után hullottak el, különféle brutálisabbnál brutálisabb módszerekkel, sőt, még felbukkant néhány veszettül ronda, fogatlan gonosz nő is, akik szintén gyilkoltak.


A nyúlfarknyi történet és sekélyes színészek/szereplők ellenére nagyon szép kis vérfürdőt rendeztek, szóval aki odavan a gore-ért, az megtalálta az esti filmjét.
Ízelítőnek: ujjlevágás, állkapocs letépés, deréktól lefele kettévágott nő megerőszakolása etc..

Haverokkal esti programnak tökéletes, azonban készüljetek fel, hogy kissé sötét a film, a sok villódzó diszkó lámpa fénye pedig irritáló lehet. 

3/5



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése