2011. május 18., szerda

the slumber party massacre


80-as évek, Amerika.
A slasher filmek a virágkorukat élik; egyik horror jön a másik után – változó minőséggel.
Az 1982-ben készült (méltán elfeledett) The Slumber Party Massacre című alkotás története szerint, egy 69-ben elfogott sorozatgyilkos megszökik a börtönből, és főszereplő leányaink kicsiny városába viszi az útja. Miközben a fiatal csajok készülnek az esti partira, a gyilkos egymás után kapja el őket.
Kezdem azzal, hogy jelen filmünknek nincs pozitívuma – max a meztelen leányzók habteste. Hiányzik a jól megírt történet, a félelmet keltő ellenfél, az érdekes párbeszédek, de a legfájóbb mégis egy karizmatikus női főszereplő hiánya. A Halloween se volt anno egy szuper fantasztikus produkció, de ott legalább volt egy Jamie Lee Curtis, akiért lehetett izgulni és nem volt sík hülye. Míg esetünkben mindenki idiótán sikongat és cselekszik, ráadásképpen pedig a gyilkos személye is annyira gyengén lett kidolgozva, hogy szerintem maguk a készítők sem tudták, hogy írtak-e bele egyáltalán valami rossz arcút a cuccba.
Nézhetetlenül unalmas B-horror, gyenge forgatókönyvvel, rendezéssel, színészekkel. És még további 3 részt élt meg ez a vacak…

1/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése